Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018


ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΡΟΛΟ

ΥΛΙΚΑ
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ(ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΒΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΑΧΟΣ)
1 ΚΙΛΟ ΜΕΛΙΖΑΝΕΣ ΦΛΑΣΚΕΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΛΙΩΜΕΝΟ
2-3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΕΣ
2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΩΡΙΜΕΣ ΣΕ ΠΟΛΤΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΛΑΔΙ
ΛΙΓΟ ΖΑΧΑΡΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΒΩ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΩ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΑΚΙ Κ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΝΩ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΙΣΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ...ΤΙΣ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ..ΑΛΕΥΡΩΝΩ ΤΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΩ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΛΙΓΕΣ ΛΙΓΕΣ ...ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ..ΠΟΛΤΟΠΟΙΩ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΝΑ ΜΑΡΑΘΟΥΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ..ΕΧΩ ΗΔΗ ΤΡΙΨΕΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΣΑ..ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΑΛΑΤΑΚΙ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΞΥΝΙΛΑ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ.ΒΡΑΖΩ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ...
ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΩ..ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΗ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ...ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ....ΣΚΕΠΑΖΩ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ...ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 200 ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ..ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΨΙΛΟΚΟΒΩ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΛΑΛΙΔΙΚΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου