ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΡΑΤΟ ΛΑΧΑΝΟ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
750γρ. ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
1 ΚΑΡΟΤΟ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΙΘΟ
1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
ΑΛΑΤΙ/ΠΙΠΕΡΙ
2 ΑΥΓΑ
2 ΛΕΜΟΝΙΑ ΤΟ ΧΥΜΟ
2 κουτ.σούπας ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΩ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΝΑ ΖΕΜΑΤΙΣΩ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ .ΤΟ ΓΥΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΖΕΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΩ ΣΕ ΤΑΨΙ Κ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΣΠΑΣΩ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ...ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟΝ ΚΙΜΑ,ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,ΤΟΝ ΑΝΙΘΟ,ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ,ΤΟ ΡΥΖΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ..(TIP ΕΓΩ ΡΙΧΝΩ Κ ΛΙΓΟ ΞΥΔΙ Κ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ) ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ Κ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ.ΤΥΛΙΓΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΩ ΣΕ ΡΟΛΟ.ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΟΣΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΕΧΩ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΜΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ.ΜΟΛΙΣ ΓΕΜΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΟΒΩ ΡΟΔΕΛΕΣ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ Κ ΡΙΧΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΣΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ..ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΡΙΧΝΩ ΞΑΝΑ ΑΛΑΤΙ Κ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΑΡΥ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ....ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΧΑΜΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ...(ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΩ ΤΟΥΣ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΜΟΥ).ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΚΟΜΜΑ ΤΩΡΑ...ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΥΛΤΙ ΤΑ 2 ΑΥΓΑ,ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ...ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ..ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΕ....ΑΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ,ΒΑΖΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙΙΙΙΙΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου