Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΡΜΟΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ

ΓΛΥΚΟ ΚΟΡΜΟΣ

ΥΛΙΚΑ

4 ΑΥΓΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ
3 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
1 ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
ΛΙΓΟ ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΛΙΓΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΦΙΛΕ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΧΤΥΠΑΩ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 7' ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΓΚΟ...ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ....ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΖ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΟΥ..ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ Κ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ...ΑΝ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΟ ΡΙΧΤΕ ΛΙΙΙΙΙΙΙΓΟ ΚΟΝΙΑΚ..ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ....ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΛΑΟΚΟΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΡΗΧΟ ΤΑΨΙ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΑΣ ΟΠΟΥ Κ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ...ΤΟ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ.....ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....ΦΤΙΑΧΝΩ Κ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΞΥΣΜΑ Κ ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ...ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥ ΣΦΙΧΤΗ....ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ...ΕΧΩ ΣΤΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ....ΞΕΚΟΛΛΑΩ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΩ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ .....ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΞΕΤΥΛΙΓΩ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΑΠΛΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ...ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΩ ΞΑΝΑ ΣΕ ΡΟΛΟ....ΚΟΒΩ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΙΩΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!!!


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου