Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ

ΚΟΤΟΣΟΥΠΑΑΑΑ

1/2 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
2 ΠΑΤΑΤΕΣ
2 ΚΑΡΟΤΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
1/2 ΠΑΚΕΤΟ ΡΥΖΙ ΝΥΧΑΚΙ

1 ΑΥΓΟ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ Η ΔΥΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ
1 ΚΟΥΤ,ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΛΕΝΩ ΚΑΙ ΒΡΑΖΩ  ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΦΡΙΖΕΙ ΧΥΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ...ΒΑΖΩ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ...ΣΤΟ ΖΩΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΑ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΩ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ...ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΠΕΡΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΗΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΡΕΜΑ..ΡΙΧΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΤΟ ΡΥΖΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΩ...ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΝΕΡΑΚΙ...ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΩ ΤΟ ΡΥΖΙ,ΟΤΑΝ ΒΡΑΣΕΙ ΡΙΧΝΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΟΥΡΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ...ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ...ΧΑΜΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΥΓΟΚΟΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΒΑΖΩ ΤΟ ΑΥΓΟ,ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΤΑ ΧΤΥΠΑΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΥΥΥΜ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΑΑΑΑΑ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΧΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΖΕΣΤΗ ΧΥΛΩΜΕΝΗ ΑΥΓΟΚΟΜΜΕΝΗ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ...


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου