ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ
δεν μπορώ να παραλείψω την σπεσιαλιτέ μου. . . Βουαλαααααααα και θα αναστενάξουν τα πιάτα
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο σπαγγέτι
1 κύβο λαχανικών
1 κρέμα γάλακτος
200gr παρμεζάνα η κεφαλοτύρι τριμμένο
20 φέτες μπέικον κομμένο σε φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
βράζω σε μπόλικο αλατισμένο νερο με το μισό κύβο λαχανικών το σπαγγέτι ενώ ταυτόχρονα έχω βάλει σε τηγάνι λαδάκι λίγο ή και καθόλου κ περνάω το μπέικον να λιώσει ελαφρώς το λιπάκι του. Τραβαω το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτω την κρέμα γάλακτος κ το άλλο μισό κύβο λαχανικών . . Ξαναβάζω στη φωτιά και με την ειδική πιάστρα ρίχνω μέσα το σπαγγέτι κατευθείαν από την κατσαρόλα . . Οι κινήσεις γίνονται ταυτόχρονα και το σπαγγέτι το βράζουμε μονο για 3-4'.ΜΟΝΟ! Γιατί θα συνεχίσει να απορροφά υγρά στο τηγάνι και δεν θέλουμε να λασπώσει. . . Ανακατεύουμε καλά κ απαλά κ ρίχνουμε το τυρί μας.
Σερβίρουμε αμέσως !
δεν μπορώ να παραλείψω την σπεσιαλιτέ μου. . . Βουαλαααααααα και θα αναστενάξουν τα πιάτα
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο σπαγγέτι
1 κύβο λαχανικών
1 κρέμα γάλακτος
200gr παρμεζάνα η κεφαλοτύρι τριμμένο
20 φέτες μπέικον κομμένο σε φέτες
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
βράζω σε μπόλικο αλατισμένο νερο με το μισό κύβο λαχανικών το σπαγγέτι ενώ ταυτόχρονα έχω βάλει σε τηγάνι λαδάκι λίγο ή και καθόλου κ περνάω το μπέικον να λιώσει ελαφρώς το λιπάκι του. Τραβαω το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτω την κρέμα γάλακτος κ το άλλο μισό κύβο λαχανικών . . Ξαναβάζω στη φωτιά και με την ειδική πιάστρα ρίχνω μέσα το σπαγγέτι κατευθείαν από την κατσαρόλα . . Οι κινήσεις γίνονται ταυτόχρονα και το σπαγγέτι το βράζουμε μονο για 3-4'.ΜΟΝΟ! Γιατί θα συνεχίσει να απορροφά υγρά στο τηγάνι και δεν θέλουμε να λασπώσει. . . Ανακατεύουμε καλά κ απαλά κ ρίχνουμε το τυρί μας.
Σερβίρουμε αμέσως !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου