Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΣΠΑΝΑΚΟΦΑΣΟΛΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ

Φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε . . . . Είχα λίγο απ όλα και βγήκε η δημιουργία . . . .

ΥΛΙΚΑ
2 κουπες τσαγιού φασόλια ξερά
1 κιλό σπανάκι
2 καρότα σε φέτες
Αλάτι και πιπέρι
2 κούπες τσαγιού ντομάτα χυμό
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο ζάχαρη
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζω τα φασόλια μόνα τους και σουρώνω. Βάζω σε κατσαρόλα λάδι και τσιγαρίζω τα κρεμμύδια. Στη συνέχεια ρίχνουμε όλο το σπανάκι και αφήνουμε να τσιγαριστεί . . . Μετά ρίχνουμε το καρότο , το μαϊντανό , τη ζάχαρη και τα φασόλια μαζί με το χυμό ντομάτας . . . Και λίγο νερό. Αφήνω λιγο να βράσουν 10' . Μετά ρίχνουμε στο ταψί μας και τα βάζουμε στο φούρνο . . Μόλις μαραθούν και γίνει κρούστα είναι έτοιμο . . Μιλάμε για νοστιμιά ! ! !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου