Γλυκο που λιωνει στο στομα!!!
Ετσι το ονόμασε η φίλη μας ΒΑΣΩ ΝΤΑΜΑΖΗ η οποία μοιράζεται την συνταγή της μαζί μας. . .
Ευχαριστώ πολύ Βάσω περιμένω και άλλες συνταγές μιας καο ξέρω οτι είσαι χρυσοχέρα
ΥΛΙΚΑ
1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
2 ΕΡΜΟΛ Η ΜΟΡΦΑΤ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
200ΓΡ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
4 ΣΟΚΟΦΡΕΤΕΣ
1 ΦΛ.ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
1,5 ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΒΡΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιωνουμε την κουβερτουρα σε μπεν μαρι. Χτυπαω την σαντιγυ μεχρι να αφρατεψει και ριχνω το ζαχαρουχο κ τις βανιλιες. Αφου βρεξω τα μπισκοτα τα στρωνω στο πυρεξ ριχνω απο πανω σαντιγυ να καλυψω τα μπισκοτα απο πανω φουντουκια,σοκοφρετα θρυμματισμενη κ λιγη κουβερτούρα.συνεχιζω τις στρώσεις..κ το βαζουμε στο ψυγείο.
Η συνταγή όπως δόθηκε από την ίδια με φωτό δικές της
Ετσι το ονόμασε η φίλη μας ΒΑΣΩ ΝΤΑΜΑΖΗ η οποία μοιράζεται την συνταγή της μαζί μας. . .
Ευχαριστώ πολύ Βάσω περιμένω και άλλες συνταγές μιας καο ξέρω οτι είσαι χρυσοχέρα
ΥΛΙΚΑ
1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
2 ΕΡΜΟΛ Η ΜΟΡΦΑΤ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
200ΓΡ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
4 ΣΟΚΟΦΡΕΤΕΣ
1 ΦΛ.ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
1,5 ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΒΡΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιωνουμε την κουβερτουρα σε μπεν μαρι. Χτυπαω την σαντιγυ μεχρι να αφρατεψει και ριχνω το ζαχαρουχο κ τις βανιλιες. Αφου βρεξω τα μπισκοτα τα στρωνω στο πυρεξ ριχνω απο πανω σαντιγυ να καλυψω τα μπισκοτα απο πανω φουντουκια,σοκοφρετα θρυμματισμενη κ λιγη κουβερτούρα.συνεχιζω τις στρώσεις..κ το βαζουμε στο ψυγείο.
Η συνταγή όπως δόθηκε από την ίδια με φωτό δικές της
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου