Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΡΟΛΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ

εύκολο και εντυπωσιακό πιάτο . . .

ΥΛΙΚΑ

1kg Μοσχαράκι σε φέτες θα το ζητήσετε από το χασάπη
Καρότα ολόκληρα( 1 για κάθε ρόλο θα υπολογίσετε )
Μουστάρδα
Αλάτι και πιπέρι
Κρασί λευκό (1 ποτήρι κρασιού )
Σπάγκο για το δέσιμο . . .
1 κρεμμύδι ολόκληρο
1 κλωνάρι δεντρολίβανο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ανοίγω τα ρολά χτυπώντας τα με ένα μπρίκι (δική μου πατέντα )
Αλατοπιπερώνουμε απο τις δύο πλευρές
Βάζουμε μουστάρδα και ενα καρότο κατά μήκος
Τυλίγω σε ρολό και δένω με τον σπάγκο. . Βάζω λάδι να κάψει σε κατσαρόλα η χύτρα καλύτερα και τηγανίζουμε τα ρολά μας απο όλες τις πλευρές γύρω γύρω . . Ρίχνουμε το κρασί, το δεντρολίβανο , το κρεμμύδι και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το κρασί . Οταν γίνει αυτό αφαιρώ και το δεντρολίβανο . . Προσθέτουμε ενα ποτήρι νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το μοσχάρι . . . Σερβίρετε με ρύζι η πουρέ . .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου